Kapcsolat

KIK VAGYUNK?

 

Mi vagyunk a Holland krémfagylalt specialistái.

Anyavállalatunk, a NIC Ice Európa egyik piacvezető gyártója, a McDonald’s, IKEA, KFC és egyéb nagy láncok beszállítója. A gyártási tevékenység minőségbiztosítási szempontból egyedülálló. Mind a termékfejlesztés, mind a termelés az OFSS (Orcla Food Safety Standard) elvei szerint történik. Rendelkezünk IFS Global és BRC (British Retail Consortium) Standard minősítéssel, amely a legszigorúbb Európában.

Hiszünk benne, hogy a tökéletes lágyfagylalt előállításához „Carpigiani-rendszerű” fogaskerekes levegőbefúvó szivattyúval ellátott gép szükséges. Új feltörekvő partnerünkkel közösen arra törekszünk, hogy ehhez megfizethető áron biztosítsuk a gépeket, így a Gelprom Márkát választottuk ki és magunk is ezt használjuk.

Valljuk, hogy egy üzlet hosszú távon is eredményes lehet, akár egyetlen egy ízzel is, ha változatos toppingokkal, illetve kiegészítő készítményekkel frissítheti a kínálatot. Ilyen a 17 ízben elérhető milkshake vagy a jelenleg 8 ízben rendelhető jégkása.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Időpontegyeztetés után felkeressük fagylaltozóját és közösen készítünk Önnel fagylaltot, bemutatva termékünket. Ez esetben természetesen az alapanyagot mi álljuk!